Köksrenovering och badrumsrenovering

Dags för köksrenovering eller badrumsrenovering? Vänd dig till oss på Snickerimont i Nybro! Vi hjälper dig med allt från renovering av skåp och luckor till att montera en helt ny inredning i kök och badrum. Vi är också återförsäljare av kompletta kökslösningar från Novaflex och kan hjälpa dig att hitta det kök som passar dig bäst!

Köksrenovering

Inför en köksrenovering är det mycket som behöver tänkas igenom. Vi på Snickerimont har den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna guida dig genom de vägval du står inför när du ska renovera ditt kök. När allt är klart inför renoveringen ser vi till att riva ut all gammal inredning och monterar ditt nya kök åt dig.

Kompletta kökslösningar från Novaflex

Sedan två år tillbaka är vi återförsäljare av hela kökslösningar från Novaflex. Snart slår vi upp portarna
till vår köksbutik, där vi visar upp flertalet olika kökslösningar i olika stilar. Kom in till oss och känn dig fram till vad som passar dig bäst. Har du redan valt ett kök? Det gör inget, vid ditt önskemål hjälper vi dig att riva ut ditt gamla kök och montera det nya!

Badrumsrenovering

Hur vill du att ditt badrum ska se ut? När du anlitar oss ser vi till att ditt badrum blir precis så som du har tänkt dig! Vi tar oss an uppdrag inom badrumsrenovering oavsett renoveringens omfattning, vi hjälper dig hela vägen från start till mål.

Slipp krångla med flera kontakter

Det allra bästa med oss på Snickerimont är att du slipper hålla kontakt med andra entreprenörer under arbetets gång. Vi tar hand om kontakten med rörmokare, elektriker och andra entreprenörer så att du slipper!

Har du en egen idé om hur köksluckor, badrumsskåp eller annat möblemang ska se ut? Du vet väl att vi specialbygger möbler och inredning efter dina specifika önskemål?
Läs mer om vårt specialsnickeri här.